Tørum slutter i RBK

Tørum slutter i RBK
Tørum slutter i RBK

Knut Tørum gir seg som Rosenborg-trener med umiddelbar virkning. Det ble klart torsdag. Onsdag slo RBK Valencia 2-0 i mesterligaen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Trond Henriksen overtar som hovedtrener ut sesongen sammen med Kåre Ingebrigtsen.

Tørum får etterlønn i ett år. - Rosenborg har alltid operert som et kollektiv, og da blir det feil å tviholde på posisjoner. Jeg sitter igjen med mange gode opplevelser, sier Tørum til rbk.no.

Hans anstrengte forhold til sportsdirektør Knut Thorbjørn Eggen har ikke gjort jobben lettere i en klubb som har skuffet stort i eliteserien denne sesongen.

Styreleder Terje Svendsen sier samtalene med Tørum har vært konstruktive, og at partene er enige om at de forventede resultater har uteblitt i 2007-sesongen.

- Vi legger naturligvis ikke skylden på treneren alene. Forrige sesong var Tørum klubbens redningsmann, og det vil han alltid bli husket for. Den senere tid har vi hatt tett dialog omkring klubbens fremtid. I lys av dette er partene blitt enige om at treneren løses fra kontrakten. Tonen i samtalene har vært preget av ryddighet. Tørum er en behagelig og reflektert person å forholde seg til, sier Svendsen til Rosenborgs hjemmeside. (©NTB)

Personvernpolicy