Meny

Dansk kritikk mot Rekdal

Dansk kritikk mot Rekdal

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den danske Kaiserslautern-spilleren Esben Hansen kritiserer trener Kjetil Rekdal for måten laget blir styrt på.

Den 26-årige dansken kom til den tyske klubben i sommer fra OB, men er langt fra fornøyd med arbeidsgivere, kolleger og sjefer.

– I starten prøvde jeg å endre på ting ved å gå i dialog med treneren og spillerne, men det har jeg droppet. Nå tilpasser jeg meg bare. Her er det «ordnung muss sein» på steinaldermåten. Man kan si at globaliseringen er kjørt utenom Kaiserslautern, sa Hansen i et intervju med den danske avisen 24 timer, skriver VG Nett.

– Vi fungerer ikke som et lag, alle spiller hver for seg. Det er overhodet ikke fokus på det taktiske, og det er blant annet det jeg har prøvd å fortelle folk. Våre treninger har heller ikke vært spesielt gode, men de blir heldigvis bedre og bedre, fortsatte han.

Rekdal har fått en dårlig start i Tyskland, i en sesong hvor Kaiserslautern hadde planer om å ta steget opp til Bundesligaen. På ti kamper har den tidligere Vålerenga-trenerens mannskap kun klart én seier. (©NTB)

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus