Meny

The Blood Brothers splittes

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det amerikanske avantgardepunkbandet The Blood Brothers splittes fordi bassisten Mark Gajadhar angivelig hater bandet sitt.

Du har høyst sannsynlig hørt de siste strofene fra denne gjengenDu har høyst sannsynlig hørt de siste strofene fra denne gjengen

Det er NME som i dag melder om bruddet. Kilden de refererer til er riktig nok bare en kilde på nettet, men de støtter opp nyheten med at musikkmagasinet Punknews i lengre tid har kjent til ryktene om at The Blood Brothers vil splittes.

Kilden NME refererer til er Justin Pearson i bandet Some Girls, som skal ha splittet selv på grunn av nyheten om The Blood Brothers. Han skal ha skrevet i forumet til Three One G: - Jeg har inge knapper å trykke på lengre. The Blood Brothers er oppløst. De vil sannnsynligvis aldri gjøre noe sammen mer. Mark hater bandet!

Ingen offisielle kilder har foreløpig bekreftet bruddet, men også Wikipedia hevder at bandet nå er historie.

The Blood Brothers har spilt sammen i ti år og gitt ut fem album siden debuten i 2000. Den siste, «Young Machetes», kom i fjor.

Det gjenstår å se The Blood Brothers om 10 år forblir like legendariske som Fugazi er i dag, slik det ble antydet i intervjuet ABC Nyheter gjorde med bandet i sommer.


Les også:

Sympatisk skrikefant

Les plateanmeldelser her

Les mer musikk her

Les Full av fuzz her

Les Lyttelua her

Les Retrohue her

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus