Meny

Knivstukket 33-åring utenfor livsfare

Knivstukket 33-åring utenfor livsfare

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

33-åringen som fikk livstruende skader etter å ha blitt stukket ned av sin bror natt til onsdag, er nå utenfor livsfare.
Foto: Morten Holm / SCANPIX
To brødre ble natt til onsdag skadd i et knivslagsmål i en leilighet på Majorstua i Oslo. Den ene av de to er livstruende skadd.

33-åringen svevde mellom liv og død, etter at hans 29 år gamle bror hadde stukket han med kniv i hodet og brystet. I 13.40-tiden onsdag varsler Ullevål universitetssykehus at tilstanden hans er stabil og at skadene er alvorlige, men ikke lenger livstruende.

Mannen har gjennomgått flere operasjoner og er under intensivbehandling.

Det var natt til onsdag at de to brødrene barket sammen i en leilighet på Majorstua i Oslo. De to stakk hverandre med kniv, og den eldste broren ble livstruende skadd, mens den yngre broren kun ble påført lettere skader. Politiet observerte mye blod i leiligheten, da de kom til stedet litt før kl. 01.

Omstendighetene rundt den voldsomme brødrefeiden er foreløpig uklare. Den yngste broren er pågrepet og skal avhøres onsdag ettermiddag.

– Han har sittet i samtaler med sin advokat i formiddag, og vi skal i gang med avhør i løpet av ettermiddagen, opplyser politiadvokat Øyvind Holst til NTB.

29-åringen er foreløpig siktet for grov legemsbeskadigelse.

Politiet mener en av brødrene bodde i leiligheten, men kan ikke si sikkert hvem av dem. Ingen av dem er folkeregistrert på adressen. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus