Meny

Petter Eide til Norsk Folkehjelp

Petter Eide til Norsk Folkehjelp

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Petter Eide er ansatt som ny generalsekretær i Norsk Folkehjelp.

Oslo (NTB): - Denne jobben har jeg lyst på fordi jeg synes Norsk Folkehjelp er den modigste norske humanitære organisasjonen av denne størrelsen. De har en uredd tilnærming til politisk ofte vanskelige prosesser og konflikter. Det passer meg bra. I tillegg er det viktig for meg at Norsk Folkehjelp har en sterk lokal forankring som medlemsorganisasjon, og en unik posisjon i norsk humanitær historie gjennom sin nære tilknytning til fagbevegelsen, sier han.

Petter Eide kommer fra stillingen som generalsekretær i Care International Norge. Tidligere hadde han vervet som generalsekretær i Amnesty International Norge i sju år.

- Vi er glade og stolte over at Petter Eide vil være med på å utvikle og forsterke Norsk Folkehjelp som den viktigste og tydeligste solidaritetsorganisasjonen i Norge, uttaler styreleder Grete Faremo. (©NTB)

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus