- En tøff kveld

- En tøff kveld
- En tøff kveld

- Vi vet dette blir tøft, sier Liverpools John Arne Riise før kveldens kamp i Tyrkia.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Liverpool-stjernen er ikke fornøyd med laget prestasjoner så langt. Før kveldens Champions League-kamp i Istanbul, understreker nordmannen at tyrkiske Besiktas slett ikke er noen enkel motstander.

- Vi vet at de har et godt lag. De er på andre plass i sin egen liga og har hjemmekamp. Vi vet dette blir tøft, sier John Arne Riise før kampen.

Han innrømmer også at det stjernespekkede laget ikke har vært gode nok i den europeiske bataljen Champions League. I de to første kampene har Liverpool kun fått ett eneste poeng. Hvis håpet om en ny finale skal holdes ved like må laget nesten ta poeng - og helst vinne - kveldens kamp.

John Arne Riise minner før kampen om at laget hans også sleit seg videre fra gruppespillet i 2005. Det endte med seier i den prestisjefylte turneringen.

- Vi vet at vi må få noe ut av denne kampen siden det bare er fire kamper igjen, sier Riise.

Besiktas blir Liverpools 101. motstander i europeiske turneringer. Det engelske laget har aldri tidligere besøkt Inonu stadion, men en som vet hva som venter dem er Liverpools manager, Rafa Benitez.

For tre år siden var han der med sitt tidligere lag, Valencia, og selv om det ble borteseier, minnes han fortsatt omstendighetene rundt kampen, skriver klubbens offisielle hjemmeside i dag.

Den gangen ble Benitez regelrett bombardert av mynter og annet fra tribunene.

Men for Liverpool-fans kan det også være nyttig å ha i bakhodet at Valencia i 2004 vant både Champions League og den spanske ligaen.

Kampen sendes direkte på Sport2 eller i opptak klokken 23.00 i kveld på Viasat 4

Personvernpolicy