Meny

Nye Holmenkollen kan bli vraket i VM

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Byrådet i Oslo vurderer å vrake den nye Holmenkollbakken som storbakke i ski-VM i 2011 til fordel for et billigere alternativ i Midtstuen.

Byrådet i Oslo vurderer å vrake den nye Holmenkollbakken, på bildet den gamle, som storbakke i ski-VM i 2011 til fordel for et billigere alternativ i Midtstuen. (Foto: Scanpix)Byrådet i Oslo vurderer å vrake den nye Holmenkollbakken, på bildet den gamle, som storbakke i ski-VM i 2011 til fordel for et billigere alternativ i Midtstuen. (Foto: Scanpix)

Oslo (NTB): Ifølge TV 2 kan en bakke i Midtstuen bli opptil 250 millioner kroner billigere enn den planlagte bakken i Holmenkollen.

Den nye bakken i Kollen var kostnadsberegnet til 581 millioner kroner, men byrådet har tidligere varslet en kraftig budsjettsprekk.

Nå skal byrådet foreta en ny vurdering, og en avgjørelse må være klar innen 20. november.

– Vi ser at det blir fryktelig dyrt, og da synes vi det er greit å gå en ny runde for å se om vi faktisk kan spare opptil flere hundre millioner kroner, sier Anette Wiig Bryn (Frp), byråd for næring og kultur, til TV 2. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus