Ndure nest best i Europa i september

Ndure nest best i Europa i september
Ndure nest best i Europa i september

Sprinteren Jaysuma Saidy Ndure er kåret til den nest beste friidrettsutøveren i Europa i september bak langhekkløperen Marek Plawgo fra Polen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oslo (NTB): Polakken hadde en imponerende september, der han vant flere av de store Grand Prix-stevnene i Europa etter VM. Den siste helgen i Osaka var han også med på polakkenes stafettlag som klarte bronsen på 4 x 400 meter stafett.

Noen dager før stafettbronsen klarte polakken også bronsemedaljen på 400 meter hekk for menn i VM. Han hadde virkelig en god avslutningen på sesongen.

Jaysuma Saidy Ndure som avsluttet friidrettssesongen med 10,06 på 100 meter og 19,89 på 200, hadde også en sterk september. Han vant Golden League-finalen i Berlin, og avslutningsresultatene hans i Grand Prix-finalen i Stuttgart var norske rekorder på begge distansene. Men han nådde likevel ikke helt opp denne gangen.

På kvinnesiden gikk høydehopperen Blanka Vlasic av med seieren om å bli månedens utøver. Hun vant foran svenskenes korthekkstjerne Susanna Kallur og polske Anna Jesien. (©NTB)

Personvernpolicy