Meny

Mystisk trafikkulykke på Romerike

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet er svært usikre på hva som har skjedd, etter at en mann ble funnet død under sin egen bil langs E6 i Ullensaker mandag morgen.

Jessheim (NTB): Bilen ble oppdaget av en politipatrulje klokken 6.10 på strekningen mellom Dal og Jessheim i Akershus.

- Omstendighetene rundt dødsfallet er veldig spesielle, og vi er usikre på hva som kan ha skjedd, sier operasjonsleder Anders G. Buvarp i Romerike politidistrikt til NTB.
Mannen ble funnet i klem under sin egen bil, som skal ha blitt funnet i grøftekanten langs veien. Det ble satt i gang livreddende forsøk på stedet, men mannens liv sto ikke til å redde.

- Vi jobber ut fra flere teorier. Bilen kan ha rullet rundt og mannen kan ha blitt kastet ut, men sporene på bilen gir ikke noe entydig bilde av det. Andre teorier kan være at mannen er blitt påkjørt av en annen bil, eller at hans egen bil kan ha rullet over ham, men funnene på stedet så langt gir oss ikke noe klart svar, sier Buvarp.

Åstedsgranskere jobber på stedet i morgentimene for å prøve å finne ut hva som har skjedd. Det søkes også med politihunder i området rundt bilen.

- Dette for å sjekke ut om det for eksempel går andre personer som var i bilen rundt i sjokk, sier Buvarp.

Politiet har i morgentimene sendt ut en etterlysning via P4, etter at radiokanalen fikk inn et tips om at en annen bil var sett på stedet. Politiet utelukker ikke at en annen bil har stukket fra stedet.

E6 er inntil videre stengt i begge kjøreretninger. (©NTB) 

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus