Fakta eliteserien fotball menn søndag

Fakta eliteserien fotball menn søndag
Fakta eliteserien fotball menn søndag

Lyn banket Vålerenga og Lillestrøm lekte med Rosenborg. Se alle resultatene fra helgens runde.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bilde:

Medaljehåpet brast trolig for Rosenborg etter 1-4-tap for Lillestrøm i eliteserien fotball søndag. Hjemmelagets Olivier Occean (t.h.) i duell med Vidar Riseth under eliteseriekampen mellom Lillestrøm og Rosenborg på Åråsen i Lillestrøm søndag kveld. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX.

Oslo (NTB): Eliteserien fotball menn, 24. runde:

Fredrikstad - Sandefjord 2-0 (0-0)

10.251 tilskuere

Mål: 1-0 Tarik Elyounoussi (83), 2-0 Elyounoussi (90).

Dommer: Svein-Erik Edvardsen, Hamar.

Gult kort: Tarik Elyounoussi, Fredrikstad. Adriano Munoz, Sandefjord.

Lagene:

Fredrikstad (4-4-2): Rami Shaaban - Pål André Czwartek, Johan Sjöberg, Raio Piiroja, Anders Prytz (Agim Shabani fra 68.) - John Anders Bjørkøy, Tarik Elyounoussi, Kasey Wehrman, John Anders Bjørkøy (Christian Berg fra 89.), Raymond Kvisvik - Andreas Tegström (Serga Konan Kouadio fra 75.), Gardar Johansson.

Sandefjord (4-4-2): Espen Bugge Pettersen - Olav Zanetti, Fredrik Kjølner, Alexander Gabrielsen, Kari Arkivuo - Samuel Isaksen, Tommy Knarvik, Thomas Sobotzik, Erik Mjelde - Adriano Munoz (Albert Kryeziu fra 75.), Tony Nhleko (Gudmundur Petursson fra 57.).

Lyn Oslo - Vålerenga 3-1 (1-1)

20.152 tilskuere

Mål: 0-1 Christian Grindheim (11), 1-1 Magne Simonsen (32), 2-1 Odion Jude Ighalo (56), 3-1 Kim Holmen (86).

Dommer: Svein Oddvar Moen, Haugar.

Gult kort: Ronny Johnsen, Dan V. Thomassen, Vålerenga.

Lagene:

Lyn Oslo (4-4-2): Eddie Gustafsson - Enrique Ortiz, Tommy Berntsen, Indridi Sigurdsson, Ståle Stensaas - Magne Simonsen, Jo Tessem, Tomasz Sokolowski, Endre Fotland Knudsen - Espen Hoff (Kim Holmen fra 85.), Odion Jude Ighalo (Magnus Powell fra 67.).

Vålerenga (4-3-3): Arni Gautur Arason - Jarl André Storbæk, Dan V. Thomassen, Jørgen Horn (Kjetil Wæhler fra 65.), Allan Jepsen (Sebastian Mila fra 72.) - Freddy dos Santos, Ronny Johnsen, Christian Grindheim - Morten Berre, Gunnar Heidar Thorvaldsson, Daniel Fredheim Holm (Arnar Førsund fra 64.).

Odd Grenland - Start 2-0 (2-0)

5512 tilskuere

Mål: 1-0 Morten Fevang (5), 2-0 Stefan Bärlin (27)

Dommer: Tommy Skjerven, Kaupanger IL.

Gult kort: Espen Ruud, Tommy Svindal Larsen, Odd. Atle Roar Håland, Start

Lagene:

Odd (4-4-2): Rune Allmenning Jarstein - Steffen Hagen, Torjus Hansen, Andre Muri, Tuomo Könönen - Espen Ruud, Tommy Svindal Larsen (Trond Viggo Toresen fra 88.), Morten Fevang, Jacob Sørensen (Petter Bruer Hansen fra 54.) - Stefan Bärlin, Fredrik Gulsvik (Fernando de Ornelas fra 84.).

Start (4-4-2): Kenneth Høie - Steinar Pedersen, Atle Roar Håland, Inge Andre Olsen, Kristoffer Paulsen (Kristoffer Hæstad fra 46.) - Martin Borre, Fredrik Strømstad, Ygor Marciel Santiago (Espen Børufsen fra 65.), Jon Midttun Lie - Bernt Hulsker, Ole Martin Årst.

Tromsø - Strømsgodset 2-2 (1-1)

5291 tilskuere

Mål: 1-0 Morten Moldskred (13), 1-1 André Bergdølmo (str. 20), 1-2 Fredrik Winsnes (69), 2-2 Sigurd Rushfeldt (90).

Dommer: Kjetil Sæhlen, Arna Bjørnar.

Gult kort: Tom Høgli, Martin Knudsen, Tromsø, Ousman Nyan, Strømsgodset.

Lagene:

Tromsø (4-4-2): Sead Ramovic - Tom Høgli, Christian Steen, Tore Reginiussen, Yngvar Håkonsen - Martin Knudsen (Roger Risholt fra 59.), Helge Haugen, Joel Lindpere (Hördur Sveinsson fra 86.), Hans Åge Yndestad (Douglas Sequeira fra 67.)- Morten Moldskred, Sigurd Rushfeldt.

Strømsgodset (4-3-3): Espen Johnsen - Alexander Aas, Glenn Andersen, André Bergdølmo, Samir Fazlagic - Ousman Nyan (Keijo Huusko fra 76.), Fredrik Winsnes, Fredrik Nordkvelle (Øyvind Leonhardsen fra 72.)- Stian Ohr, Thomas Sørum (Thomas Finstad fra 81.), Christer George.

Lillestrøm - Rosenborg 4-1 (2-1)

10.001 tilskuere

Mål: 1-0 Pål Steffen Andresen (24), 1-1 Yssouf Koné (str. 36), 2-1 Espen Søgård (45), 3-1 Simen Brenne (49), 4-1 Magnus Myklebust (78).

Dommer: Tom Henning Øvrebø, Nordstrand.

Gult kort: Pål Steffen Andresen, Lillestrøm.

Lagene:

Lillestrøm (4-3-3): Otto Fredrikson - Anders Rambekk, Pål Steffen Andresen, Frode Kippe, Marius Johnsen - Espen Søgård, Khaled Mouheli, Simen Brenne - Bjørn Helge Riise (Shane Stefanutto fra 84.), Arild Sundgot (Magnus Myklebust fra 78.), Olivier Occean.

Rosenborg (4-3-3): Lars Hirschfeld - Mikael Dorsin, Vidar Riseth, Christer Basma, Roar Strand (Fredrik Stoor fra 75.) - Per Ciljan Skjelbred, Alexander Tettey, Marek Sapara - Abdou Razack Traoré (Didier Konan Ya fra 69.) - Yssouf Koné, Øyvind Storflor.

Spilt lørdag:

Aalesund - Brann 2-1 (2-1)

10.780 tilskuere

Mål: 1-0 Amund Skiri (4), 2-0 Tor Hogne Aarøy (26), 2-1 Jan Gunnar Solli (34).

Dommer: Brage Sandmoen, Kjelsås

Gult kort: Haraldur Freyr Gudmundsson, Amund Skiri AaFK. Kristjan Örn Sigurdsson, Brann.

Lagene:

Aalesund (4-4-2): Adin Brown - Enar Jääger, Benjamin Kibebe, Haraldur Freyr Gudmundsson, Gustave Bahoken - Joakim Rune Austnes (Jonathan Parr fra 46.), Amund Robertsen Skiri, Karl Oscar Fjørtoft (Erlend Holm 75.), Trond Fredriksen - Tor Hogne Aarøy, Håvard Sakariassen (Diego Silva fra 82.).

Brann (4-4-2): Håkon Opdal - Cato Guntveit, Olafur Örn Bjarnason, Kristjan Örn Sigurdsson, Ramiro Corrales - Jan Gunnar Solli (Erik Huseklepp fra 61.), Hassan El Fakiri, Martin Andresen (Tijan Jaiteh fra 79.), Petter Vaagan Moen - Armann Björnsson (Azar Karadas fra 54.), Torstein Helstad.

Spilles mandag: Viking - Stabæk.

Gjenstående kamper:

Runde 25: 28/10 Brann - Viking, Fredrikstad - Strømsgodset, Rosenborg - Lyn, Sandefjord - Odd, Stabæk - Tromsø, Start - Lillestrøm, Vålerenga - Aalesund.

Runde 26: 3/11 Aalesund - Rosenborg, Lillestrøm - Sandefjord, Lyn - Start, Odd - Fredrikstad, Strømsgodset - Stabæk, Tromsø - Brann, Viking - Vålerenga. (©NTB)

Personvernpolicy