Slutt for Royal League

Eierne av Royal League fikk ikke på plass en tilfredsstillende medieavtale. Det vil sannsynligvis bety slutten for turneringen, melder NFF.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oslo (NTB): Tidligere er turneringen blitt sendt på TVNorge og Canal+, men seertallene har vært lave og langt under forventningene.

«I lengre tid har eierne av Royal League, fotballforbundene og serieforeningene i Danmark, Norge og Sverige, forhandlet med ulike aktører i mediemarkedet om en ny medieavtale. Det var imidlertid ikke mulig å få til en tilfredsstillende løsning i alle de tre landene, og sannsynligvis innebærer det at turneringen må legges ned», heter det i en pressemelding.

Det endelige beslutningen skal tas av styret i Royal League. Det er foreløpig ikke berammet, men det er ventet en snarlig avklaring.

- Det er synd at turneringen strander på grunn av for liten kommersiell interesse. Det var ikke mulig å få på plass en finansiering som var god nok til at klubbene var sikret kostnadsdekning, og da mener vi det er uaktuelt å fortsette, sier styreleder i Norsk Toppfotball, og styremedlem i Royal League, Ernst Ravnaas.

Fotballpresident Sondre Kåfjord er skuffet over at det ikke ble en ny medieavtale. (©NTB)

Personvernpolicy