Funnet igjen etter forsvinning

Funnet igjen etter forsvinning
Funnet igjen etter forsvinning

Lars Andreas Larssen forsvant fra sykehjemmet i går kveld. Politiet melder nå at han har kommet til rette.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den folkekjære skuespilleren forsvant fra Madserud sykehjem i går kveld klokken 19.30.

Larssen skal først ha kommet til rette da han ble plukket opp av en politipatrulje lørdag ettermiddag. Han skal da ha vært borte i nesten et døgn. Det er ikke kjent hvor han har oppholdt seg tiden han har vært savnet.

Etter at Larssen forsvant i går kveld ble familien engstelig og valgte derfor å gå ut med en etterlysning. Larssen skal ha kommet til rette kort tid etter at etterlysningen ble kjent.

– Han er såpass kjent at de som oppdager han, vil melde fra, fortalte vaktleder Jostein Plassen ved Kriminalvakta i Oslo til NRK Østlandssendingen ved femtiden søndag ettermiddag.

Det har lenge vært kjent at Lars Andreas Larssen lider av Alzheimer. Diagnosen fikk han for et par år siden, og Larssens samboer, skuespiller Monna Tandberg, har åpenhjertig fortalt hvordan det er å leve med sykdommen.

Ifølge Plassen skal Larssen være fysisk oppegående, men ute av stand til å finne tilbake til sykehjemmet igjen.

Den 72 år gamle skuespilleren har flere ganger tidligere forsvunnet fra sykehjemmet, men har da kommet til rette igjen etter kort tid.

Politiet fortalte til ABC Nyheter klokken 17.22 lørdag ettermiddag at det ikke skal ha skjedd noe alvorlig med den kjente skuespilleren.

Personvernpolicy