- Gjorde alt for å hindre angrep på Bhutto

- Gjorde alt for å hindre angrep på Bhutto
- Gjorde alt for å hindre angrep på Bhutto

Pakistanske myndigheter sier de gjorde alt som sto i deres makt for å hindre angrep mot Benazir Bhutto dagen hun kom tilbake til hjemlandet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Foto: Scanpix
Pakistans tidligere statsminister Benazir Bhutto har anklaget tilhengere av tidligere diktator Zia ul-Haq for å stå bak angrepet mot henne.

Foto: Reuters/ Petr Josek/ SCANPIX.

Karachi (NTB-AP-Reuters): Opposisjonslederen har tidligere hevdet at enkeltpersoner i hæren og statsadministrasjonen kan ha vært delaktige i attentatet mot henne.

Selvmordsangrepet drepte mer enn 130 mennesker.

- Jeg synes vi skal slutte med å skylde på hverandre. Regjeringen sørget for at hun fikk de beste sikkerhetstiltakene det var mulig å få til, sier Tariq Azim, statssekretær i det pakistanske informasjonsdepartementet.

Lisen over folk som kan ha ønsket å ta livet av Bhutto er lang. Den tidligere statsministeren har selv pekt på Taliban- og al-Qaida-inspirerte grupper, og tilhengere av den tidligere pakistanske diktatoren Zia ul-Haq.

Pakistansk politi offentliggjorde lørdag et bilde av det de tror er hodet til selvmordsbomberen som utførte angrepet torsdag kveld.

Mannen antas å være mellom 20 og 25 år gammel. (©NTB)

Personvernpolicy