Bekrefter ny kontrakt

Bekrefter ny kontrakt
Bekrefter ny kontrakt

Madonna bekrefter at hun har signert en kontrakt som gir fansen ubegrenset tilgang til hennes musikk.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Signerte ny kontrakt til flere hundre millioner i helgenSignerte ny kontrakt til flere hundre millioner i helgen

Den amerikanske superstjernen med base i England har skrevet under en turne- og platekontrakt med konsertpromotøren Live Nation. Madonna mener at kontrakten, som har en verdi på godt over 600 millioner kroner, gir henne uendelige muligheter.

Alltid et hode foran
- Paradigmeskiftet som er i ferd med å feste seg i musikkbransjen betyr mye for meg som artist og karrierekvinne. Jeg må følge den utviklingen, sier Madonna i en kommentar til Music-News.

Popdronningen er imidlertid fremdeles knyttet til Warner Music, som hun har hatt kontrakt med i 25 år, og som har solgt mer enn 200 millioner plater i karrieren hennes så langt. Kontrakten innebærer at hun fremdeles må gi ut et studioalbum hos dem, og selskapet har rettighetene til ytterligere en samleplate. Warner sitter også på rettighetene til backkatalogen til den 49-år gamle superstjernen.

- For første gang i karrieren min kan musikken min nå ut til publikum uten begrensninger. Jeg har aldri ønsket å tenke begrensninger, og med denne nye avtalen er mulighetene uendelige, sier hun.

Kjøpt alle rettighetene
Live Nation eier nå alle rettighetene til Madonnas fremtidige musikkrelaterte prosjekter, inkludert nye album, turneer, merchandise, nettsider, DVD-er, sponsoravtaler, TV show og filmer.

Direktør i Live Nation, Michael Rapino sier i forbindelse med kontrakten:
- Madonna er et ekte ikon og fremstilles som uavhengig både som artist og forretningskvinne. Vårt samarbeid viser et tidsskille i musikkhistorien. Vi har definert en ny forretningsmodell for hele vår industri.

Personvernpolicy