Ettertraktet duettpartner

Ettertraktet duettpartner
Ettertraktet duettpartner

Babyshambles og George Michael er neste ut i serien med artister som vil samarbeide med Amy Winehouse.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Har spesialskrevet låt til Amy, som han håper hun vil spille inn med ham (Foto: Scanpix)Har spesialskrevet låt til Amy, som han håper hun vil spille inn med ham (Foto: Scanpix)

Ikke før nyheten om at Amy Winehouse er ønsket av Prince for å gjøre duett i hans hjemmestudio i Minneapolis er fordøyd, melder NME at plateaktuelle Babyshambles allerede har spilt inn en ska-låt sammen med Amy Winehouse, hvor hun både synger og spiller gitar. Om ikke det er nok, så avslører George Michael overfor Music-News at også han er klar for å gjøre duett med den populære unge soulsangerinnen.

Laget låt til Amy
- Jeg har skrevet en sang for Amy som jeg håper hun vil like, sier den tidligere Wham!-legenden. - Jeg vil svært gjerne spille inn låten sammen med henne, men vi får vente og høre hva hun sier til tilbudet.

I likhet med Amy Winehouse har både George Michael og Babyshambles-frontmann Pete Doherty begge slitt med rusproblemer. Kanskje de sammen vil være i stand til å rette fokus tilbake på det kunstneriske.

- Amy er den beste kvinnelige vokalisten jeg har hørt gjennom hele min karriere, og i tillegg er hun en av de beste låtskriverne, mener George Michael.

Også et gitartalent
- Hun spiller bedre enn James Brown kunne spille akustisk gitar! Hun tror selv at hun suger, men det gjør hun absolutt ikke. Jeg har aldri møtt en jente som spiller på den måten, hevder Babyshambles-gitarist Mik Whitnall.

Da Pete Doherty traff Amy på avrusning, bestemte de seg for å samarbeide (Foto: Scanpix)Da Pete Doherty traff Amy på avrusning, bestemte de seg for å samarbeide (Foto: Scanpix)

Både Michael og Whitnall fremhever Amy Winehouses talent som unikt og begge håper at hun er i stand til å innse dette selv.

- Alt jeg kan si er «Vær så snill å forstå hvor dyktig du er», legger Michael til. - Jeg ønsker henne all den suksess hun kan få i fremtiden, og jeg vet at hun kan heve seg over den negative mediadekningen. Jeg er imidlertid ikke sikker på om hun kan komme over andre problemer hun har, men hun har et fantastisk talent, og vi bør alle støtte henne.

Amy Winehouse skal ha funnet tonen med Pete Doherty da de begge var på avrusning i Wiltshire, England:
- Jeg antar at de har jammet litt sammen i Wiltshire, hvor Amy har vært sammen med ham (Pete Doherty) og hans forlovede, sier Whitnall.

De to dopbelastede artistene skal tidligere ha planlagt å gjøre en Billie Holiday-låt sammen, men bestemte seg i fjor i stedet for å skrive en helt ny låt sammen.

Les mer musikk her

Personvernpolicy