Overgriper fikk grisebank

Høye hyl fikk stanset voldtekten. Og med trusa rundt anklene ble overgriperen fanget. Det endte med armen i fatle.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I går ble en 23-åring varetektsfengslet for fire uker. I retten nektet han all skyld i helgas mislykkede voldteksforsøk i Trondheim. Ei 18 år gammel jente fikk stanset overgrepet med høye hyl og hjelp fra forbipasserende.

To menn hørte 18-åringens desperate rop om hjelp og løp til. Der fikk de fanget 23-åringen med buksa nede. Og med trusa rundt anklene ble han slått, sparket og et av vitnene dro skulderen hans ut av ledd, skriver Adresseavisa.

– Mellom trærne så vi den nakne baken til 23-åringen. Han prøvde å løpe fra stedet, men jeg rakk å ta ham igjen siden klærne var rundt anklene. Etter å ha sparket bein på ham, dro jeg skulderen ut av ledd, sier vitnet.

23-åringens forsvarer, Arve Opdahl, påpeker at mannen nekter all skyld og at han hadde sår og merker i ansiktet da de møttes i fengselet. Forsvareren ønsker likevel ikke å utdype 23-åringens forklaring.

– Hvis siktede skulle bli satt fri, ville dette kunne føre til større utrygghet blant kvinner som ferdes alene, sier derimot aktor Eirik Lereim.

Forsideillustrasjon: Scanpix.

Personvernpolicy