Gikk på scenen med Springsteen

Under en konsert som fant sted i Canada i helgen gikk Arcade Fire på scenen for å spille sammen med Bruce Springsteen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Foto:
Universal Music

Sjekk ut den interaktive videoen og styr handlingen selvSjekk ut den interaktive videoen og styr handlingen selv

Det kanadiske bandet, som har lagt verden for sine føtter gjennom de siste årene, gikk på scenen sammen med Bruce Springsteen og hans E Street Band under konserten hans på Scotiabank Place i Ottawa, melder det amerikanske musikkbransjemagasinet Billboard.

Arcade Fire spilte til sammen tre låter på settet, to av dem Springsteens, og en av dem deres egen - med oppbacking av selveste The Boss. Denne delen av settet åpnet med Springsteen-låten «State Trooper», før Bruce og kompani hang med på tonene til Arcade Fires «Keep The Car Running» (som for øvrig ikke er helt uten referanser til nettopp Springsteen). De skal ha avrundet gjesteopptredenen med en formidabel versjon av «Born To Run».

Interaktiv video
Arcade Fire har ellers nylig annonsert at deres neste singel blir tittelsporet fra albumet «Neon Bible», som det er laget en spesiell interaktiv video til. Se og styr handlingen i videoen her.

Personvernpolicy