Prince og Amy gjør duett

Prince og Amy gjør duett
Prince og Amy gjør duett
Artikkelen fortsetter under annonsen

Prince har invitert Amy Winehouse hjem til sin residens i Minnesota etter jul for å spille inn en duett.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen
Foto:
Universal Music

Får sitt ønske oppfylt og synge sammen med PrinceFår sitt ønske oppfylt og synge sammen med Prince

En kilde som står Prince nær sier til britisk presse at han er en stor fan av Amy Winehouse og at han syntes det var en glede å opptre sammen med henne i London nylig. - Etter dette møtet på scenen skal han ha vært ivrig på å få jobbe mer med henne, helst så raskt som mulig. Derfor ringte han henne og inviterte henne over til Statene.

Amy Winehouse skal ha blitt overbegeistret over forespørselen og hoppet på sjansen om å få jobbe tettere sammen med Prince. - Han er ikke en man sånn uten videre avviser, hevder den ikke navngitte kilden.

Kun business
Prince har gjort det klart at dette utelukkende er forretningsvirksomhet og foreslått at Amy drar alene og uten sin ektemann Blake Fielder-Civil når hun kommer på besøk.

I forrige måned dukket Amy Winehouse overraskende opp på scenen på en etterfest under Princes avslutningskveld for hans 21 dager lange konsertarrangementer i Londons 02-region. Paret ble særdeles godt mottatt av publikum da de inntok scenen sammen for å fremføre Winehouse-låten «Love Is A Losing Game».

Det var i mai i år at Prince først gikk ut og sa at han er en stor fan av Amy Winehouse. Han fikk umiddelbar respons fra den belastede soulsangerinnen om at hun ble beæret og at ville ha elsket å få jobbe sammen med Prince. Og etter jul får begge sine ønsker oppfylt.