Nybergsund åpnet champagnen

Champagnekorkene smalt i taket da Nybergsund endelig tok steget opp i 1. divisjon lørdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tønsberg (NTB): Nybergsund trengte bare ett poeng i bortemøtet med tabellnabo FK Tønsberg for å sikre et etterlengtet opprykk. Det poenget sørget John Erling Kleppe for da han banket inn 1-0 til gjestene etter 27 minutter. Lars Grorud utlignet til ingen nytte tre minutter etter hvilen.

Med 1-1 var opprykket for det hardtsatsende laget fra skogen et faktum. Nybergsund har satset millioner på å rykke opp, men snublet på oppløpet år etter år. Spillere som Dag Frode Hornseth, Stian Berget og Rune Buer Johansen er blitt hentet til klubben, som altså endelig lyktes også i serien.

- Dette er noe av det største jeg har vært med. Helt rått! Jeg har spilt i flere forskjellige klubber, men ingen kan måle seg med den sosiale gjengen som sitter rundt meg her, sa Dag Frode Hornseth til ostlendingen.no.

Cupen var nemlig også en drøm for Sundet denne sesongen. Både Fredrikstad og Vålerenga møtte sine overmenn i den lille klubben som til slutt måtte gi tapt for cupfinaleklare Haugesund i kvartfinalen. (©NTB)

Personvernpolicy