Nytt studioalbum fra The Police?

Nytt studioalbum fra The Police?
Nytt studioalbum fra The Police?

Nylig gjenforente The Police kan ha funnet tiden moden for å spille inn nytt album.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Stewart Copeland, Sting og Andy SummersStewart Copeland, Sting og Andy Summers

Det er bandets gitarist Andy Summers som antyder at de tre medlemmene i The Police har blitt så inspirert i hverandres selskap at de kan finne på å returnere til studio for å spille inn ny plate. I så fall blir det det første nye materialet fra trioen siden 1983-utgivelsen «Synchronicity».

Selv om ingen i bandet kan bekrefte at de har umiddelbare planer om å gå i studio sier Summers til nyhetsbyrået Associated Press at det ville ha vært bemerkelsesverdig å lage et nytt album:
- Det er som å leve sammen med en elefant i et rom. Jeg ser på det som en stor utfordring å lage et ypperlig popalbum på dette stadiet av karrieren vår, for det ville vært svært bemerkelsesverdig.

Ble kun gjenforent for å turnere
The Police ble gjenforent tildigere i år utelukkende for å gjøre en verdensturne. Andy Summers, Stewart Copeland og Sting har ikke spilt sammen siden glansdagene på første halvdel av 80-tallet.

- Akkurat nå er det bare turneen som limer det hele sammen, både mentalt og musikalsk. Turneen, all reisevirksomheten, opptredene og intensjonen med å gjøre dette hver eneste kveld er altomfattende. Det kan lett bli for mye av det gode, sier Summers.

Verken Stewart Copeland eller frontmann og bandsjef Sting har uttalt seg om de eventuelle planene om å lage et nytt album når verdensturneen er over.

Personvernpolicy