- Deilig å knuse Ochoa

- Deilig å knuse Ochoa
- Deilig å knuse Ochoa

Suzann Pettersen våknet i kveld norsk tid i California stappfull av selvtillit. – Nå er målet å vinne to turneringer på rad, sier golf-esset.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Suzann Pettersen sikret sesongens tredje seier på LPGA-touren da hun slo verdensener Lorena Ochoa i omspill i Long Drugs Challenge i Danville i California i natt.

- Det var spesielt godt at jeg klarte å slå verdens beste golfspiller i omspill, smiler Suzann Pettersen til ABC Nyheter dagen derpå.

Beskriv det som skjedde i går!

- Jeg måtte jobbe hardt de første ni hullene, men fikk etter hvert mer flyt i mitt spill og uttelling i form av noen birdier. Jeg er spesielt fornøyd med birdien på 16 hull, og jeg burde ha satt en til på 17 - da hadde jeg vunnet uten omspill.

Hva skilte deg og verdensener Ochoa da det skulle avgjøres?

- Jeg var aggressiv, og fikk betalt for det i form av to birdier. Jeg visste at Ochoa ikke ville satse på at jeg gjorde feil, så det ble jevnt, men jeg trakk det lengste strået.

Det er bare årets major-vinnere, og de beste på rankingen som får spille neste helgs Samsung World Championship i Palm Dessert i California.

Suzann Pettersen er med, og målet for turneringa der bare verdens 20 beste golfspillere får være med er ubeskjedent nok.

- Jeg vil vinne to turneringer på rad. Jeg har flere områder jeg kan forbedre i spillet mitt, og jeg vet hvordan det skal gjøres, forteller Suzann Pettersen.

Lorena Ochoa - som Suzann slo i omspill i natt - er regjerende mester i helgas turnering, førstepremien er 250 000 dollar.

- Denne helga kommer jeg i vinnerposisjon fordi jeg har to runder med meget lav score, målet er å klare fire, smiler Suzann.

Personvernpolicy