Vaskehall for hund

Vaskehall for hund
Vaskehall for hund

Er du lei av å vaske hunden, kan hundevaskemaskinen være noe for deg. Tror vi.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

På oppfinnermessen i Buenos Aires ble det presentert noe som ser ut som en hundevaskemaskin. Ja, det ser faktisk ut som en vaskehall for bil. Med børster og det hele. Men altså for hund.

Messen «Innovar 2007» åpnet i går i Buenos Aires. I tillegg til hundevaskemaskinen og 200 andre oppfinnelser, ble det også presentert en maskin for å stemple reklame på egg. En lenge etterlengtet oppfinnelse. Ja, listen er lang.

Og dersom du overhodet ikke har noen interesser av eggreklame eller vasking av hund, men derimot et ønske om å putte et kamera inn i kjeften, finnes det muligheter for det også. Spør deg selv spørsmålet: «Når så jeg sist munnen min innvendig på en skjerm?»

Personvernpolicy