- Trodde de hadde mer å by på

- Trodde de hadde mer å by på
- Trodde de hadde mer å by på

Schalkes superspiss og målscorer i gårsdagens kamp mot Rosenborg, Kevin Kuranyi, var skuffet over motstanden de ble møtt med på Lerkendal. – Vi trodde ikke det skulle bli så lett, sa spissen til ABC N

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Glede og skuffelse

Kevin Kuranyi gledet seg selvfølgelig over seier og tre poeng, men var meget skuffet over motstanden som tyskerne fikk av Rosenborg. Her jubler spissen for sitt mål som gav 2-0 ledelse, og som til slutt ble resultat, på Lerkendal i Rosenborg-Schalke 04.

Foto: Scanpix

En glad Kevin Kuranyi var snakkesalig etter kampen på Lerkendal og var svært lettet over at tre poeng ble med hjem til Tyskland.

- Rosenborg er et godt lag og de kom til en del småsjanser, men totalt sett så skuffet de meg. Jeg trodde det skulle bli vanskeligere enn hva tilfellet ble, sa Kuranyi til ABC Nyheter etter kampen. Og fortsatte:

- Jeg trodde de ville komme med mye mer det de gjorde. Jeg er svært overrasket at de ikke hadde mer å by på.

Med igjen

Før kampen var Schalke det eneste laget uten poeng i gruppe B. Nå er laget fra Gelsenkirchen med for fullt igjen mens trønderne er nesten hektet av i kampen om avansement.

- Vi må nok ha poeng i neste kamp for å henge sikkert med. Vi møter Chelsea og det er som kjent ingen enkel oppgave. Men med ett eller tre poeng i den kampen tror jeg mye er gjort. Det er en jevn gruppe, derfor var det så utrolig viktig med seier og poeng her i dag, fortsatte Kuranyi til ABC Nyheter.

- Nå er vi i hvert fall med for fullt igjen.

Utnyttet feil

Spissen var fornøyd både med egen og med lagets innsats mot Rosenborg.

- Alle skal ha honnør for at vi til slutt vinner og også for min egen del synes jeg det gikk bra. Jeg scoret jo et mål og det er alltid deilig. Vi utnyttet personlige feil i forsvaret til Rosenborg på best mulig måte. Selv om det var jevnt i første omgang synes jeg vi hadde kontroll. Etter at vi gikk opp i ledelsen var jeg aldri nervøs for at det skulle gå galt. Vi hadde god kontroll i andre omgang.

Den tyske landslagsspissen tror veien for trønderne nå kan bli veldig lang for spill utover første runde av årets Champions League.

- Sånn som den gruppa er så er man nesten avhengig av å vinne hjemme. Tapet til Rosenborg her i dag kan bli det som avgjør det hele til slutt. Men vi tapte hjemme mot Valencia så alt kan skje. Men jeg tror de får det tøft nå, avsluttet Kuranyi før han hastet inn i spillerbussen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus