Dobler sex-salg med mesterligakamp

Dobler sex-salg med mesterligakamp
Dobler sex-salg med mesterligakamp

Politiet i Trondheim regner med at antall prostituerte i byen dobles i forbindelse med onsdagens mesterligakamp på Lerkendal.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Når Rosenborg spiller Mesterligakamp på Lerkendal onsdag, er det ikke bare fotballsupportere som strømmer til trønderhovedstaden.

- Vi anslår at det til vanlig befinner seg åtte til ti utenlandske prostituerte på gjennomreise i Trondheim, så vi snakker trolig om en dobling til et 20-talls kvinner. Det er ikke unormalt at de betjener rundt ti kunder på en dag, sier seksjonsleder Terje Lunde for etterforskningsavdelingen i Sør-Trøndelag politidistrikt til Adresseavisen.

Politiet i byen utelukker ikke at flere av kvinnene kan være offer for menneskehandel.

- De som benytter seg av seksuelle tjenester bør være klar over at pengene de betaler høyst sannsynlig går til bakmenn for menneskehandel, som igjen er involvert i annen type organisert kriminalitet, fastslår politiinspektøren. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus