- Sapara ville ikke spilt i dag

- Sapara ville ikke spilt i dag
- Sapara ville ikke spilt i dag

RBKs store stjerne, slovakiske Marek Mapra ville ikke spilt om kampen mot Schalke 04 hadde vært i dag. – Han sliter med et problem i ankelen, sier Rosenborgs fysioterapeut Sigbjørn Hammer til ABC Nyhe

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Spiller han?

Marek Sapara var tydelig plaget av smerter på dagens RBK-trening, dagen før møtet med Schalke 04. Trener Tørum bedyrer at han spiller, men det så alt annet enn bra ut da han løp ut av Lerkendal i dag.

Foto: Scanpix

På dagens Rosenborg trening måtte Marek Sapara gi seg relativt tidlig. Han var tydelig preget av smerter i foten.

- Han sliter med et problem som ligner et overtråkk i ankelen, fortsetter Hammer. Men han sier samtidig at Sapara mest sannsynlig spiller kampen i morgen.

Sapara ville ikke si noe om sin egen situasjon da han løp ut av Lerkendal i ført sivilt tøy da trener Knut Tørum blåste av tirsdagens økt. Sapara haltet skikkelig og det så ikke bra ut for alle som håper på tre nye poeng til trønderne i den harde Champions League gruppa, som også inneholder lagene Chelsea og Valencia.

Slitt lenge

Det var i kampen mot Fredrikstad Sapara virkelig fikk problemer med foten, men han har vært plaget av skaden en god stund.

- Vi får tape det skikkelig opp før kampen. Dette er ikke noe nytt med Sapara, men i kampen mot Fredrikstad slo han opp skaden virkelig. Vi har tapet han en god stund så det er ikke i utgangspunktet noe problem, men det er klart det ikke er heldig.

Noe av det Sapara er mest kjent for er den presise høyrefoten. Mot Chelsea i forrige Champions League kamp slo han et fantastisk frispark som midtstopper Koppinen tuppet i mål. Der og da så det ut som David Beckam hadde gått i skole hos slovaken.

- Han hemmes ikke så veldig når han løper, men han preges av det når han skal slå ballen. Sammenstøt med motspillere som for eksempel en takling er heller ikke bra for ham. Med denne skaden forsvinner noe av hans spissegenskaper, sier Hammer videre til ABC Nyheter.

Det er ikke bare ankelen som volder Sapara problemer. Også kneet er trøblete.

- Vi velger å ikke gjøre noe med det foreløpig. Han har et eller annet med en leddkapsel eller menisken. Han ble undersøkt i går og da kom vi frem til at vi foreløpig ikke foretar oss noe med det.

Tørum beroliger

På dagens pressekonferanse sa Rosenborg-trener, Knut Tørum, at Sapara spiller og at han skal ta seg av de faste situasjonene laget får i kampen.

- Ja han tar frispark og cornere på vanlig måte. Det er innen fare for hans rolle i morgen, sa Tørum til et fulltallig pressekorps på Lerkendal.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus