Gjenforening er uaktuelt

Gjenforening er uaktuelt
Gjenforening er uaktuelt

David Gilmour avliver muligheten om et gjenforent Pink Floyd.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Her i 60-tallsutgavenHer i 60-tallsutgaven

Etter at Pink Floyd toppet listen over hvilke band europeisk musikkfans ønsker gjenforent, som ble publisert i en stor undersøkelse i forrige uke, har David Gilmour nå gått ut for å avlive eventuelle rykter om at bandet kommer til å gjenforenes.

Pink Floyd-gitaristens langvarige strid med Pink Floyd-makker Roger Waters var i sin tid hovedårsaken til at Pink Floyd ble splittet på 80-tallet. Han avslører overfor Music-News.com at han er langt mer interessert i å konsentrere seg om sin egen solokarriere enn å gjenforene Pink Floyd. Unntaket var Live 8-konserten i 2005, hvor Pink Floyd-medlemmene spilte sammen for første og eneste gang siden oppbruddet.

- Det som jeg har jobbet med gjennom de siste årene, et arbeid som jeg var midt i da Live 8 ble aktuelt, var mitt eget album som jeg tenkte mest på. Jeg finner ingen god grunn til å gå tilbake til de gamle greiene. Det blir altfor retrospektivt.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus