Britney Spears mister omsorgsretten

Britney Spears mister omsorgsretten
Britney Spears mister omsorgsretten

Popstjernen Britney Spears (25) mister midlertidig omsorgsretten for sine to små gutter.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Foto: Scanpix
Britney under MTV Awards i år.

En dommer i Los Angeles bestemte mandag at Spears må overlevere de to barna Sean Preston (2) og Jayden James (1) til eksmannen Kevin Federline (29) fra og med onsdag, melder CNN.

Verken representanter for Britney Spears eller Kevin Federline har så langt kommentert nyheten.

Britney Spears og Kevin Federline, som ble skilt i juli etter to års ekteskap, har kjempet om foreldreretten i lengre tid.

Tidligere denne måneden ble Spears pålagt å avlegge blodprøver to ganger i uken, etter at retten mente det var overveiende sannsynlig at hun «på regelmessig basis inntok alkohol og ikke-reseptbelagte stoffer». Spears ble også pålagt å tilbringe åtte timer i uken sammen med en foreldreveileder, som skulle observere henne i samvær med barna.

Britney Spears risikerer også opptil seks måneders fengsel for å ha kjørt uten førerkort og stukket av etter å ha bulket i en annen bil. Hendelsen fant sted på en parkeringsplass utenfor Studio City i Los Angeles 6. august i år.

Dersom artisten blir funnet skyldig etter tiltalen, risikerer hun inntil seks måneders fengsel og en bot på rundt 5.500 kroner for hvert av de to tiltalepunktene.

Beviser er det rikelig med, ettersom Britneys famøse kjøretur og uheldige forsøk på å parkere ble videofilmet av en paparazzifotograf. (©NTB)

Personvernpolicy