Arne Sandstø og Gaute Larsen ferdige i Odd

Arne Sandstø og Gaute Larsen ferdige i Odd
Arne Sandstø og Gaute Larsen ferdige i Odd

Trenerne Gaute Larsen og Arne Sandstø er løst fra kontraktene sine med Odd Grenland med umiddelbar virkning, melder Varden.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Foto:
Odd Grenlands trenere Arne Sandstø (th) og Gaute Larsen. (Scanpix)

En erstatter skal være på plass, men foreløpig er ikke navnet på vedkommende offentliggjort. Det ventes at dette skjer på en pressekonferanse i Skien ved 21-tiden.

Skien-laget har gått fra det ene nederlaget til det andre den siste tiden. De to siste kampene i serien har endt med henholdsvis 1-5- og 0-4-tap mot Stabæk og Brann. Det hele toppet seg da 1.-divisjonslaget Haugesund ble for sterke og nektet Odd cupfinaleplass ved å vinne 1-0 i semifinalen i Haugesund onsdag.

Odds trenerduo har sittet utrygt i store deler av sesongen, men fått tillit til tross for mye motgang. Fredag var det altså slutt, fem kamper før sesongslutt.

Laget ligger på nest sisteplass med 18 poeng etter 21 spilte kamper. Kun Sandefjord er svakere, tre poeng bak. Odd har kun vunnet fem kamper denne sesongen, og har minus ti i målforskjell. Det er sju poeng opp til trygg plass, og ett opp til Start på kvalifiseringsplass. (©NTB)

Personvernpolicy