- Har bilder av pedofil overgriper

- Har bilder av pedofil overgriper
- Har bilder av pedofil overgriper

Politiet i Nevada driver klappjakt på pedofil overgriper etter funn av videobevis.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bildene
Den lille jenta og hennes overgriper er nå sendt ut til media i håp om at politiet skal finne ut hvem de to er. Foto: AP/Nye County sheriffs office.

Politiet i Nye County utenfor Las Vegas har gått ut offentlig med bilder av en mindreårig jente som de frykter er holdt i fangenskap av en pedofil mann, melder blant andre CNN. Etterlysningen kommer etter at politiet fant bilder av to unge jenter på en video der en av jentene ble utsatt for grove overgrep.

En jente i tiårsalderen ble funnet torsdag etter at politiet i Nye County utenfor Las Vegas kom over en video med barneporno.

Jenta som ble funnet var avbildet i videoen, og det var etter at bildene ble frigitt at hun kom til rette. Jenta var ikke utsatt for overgrep, men politiet frykter at en yngre jente, som ble misbrukt i filmen, fortsatt er i ekstrem fare.

- Hun kan fortsatt være i denne situasjonen, og bli misbrukt akkurat nå, sier politimannen David Boruchowitz ifølge AP.

Filmen ble overlevert til politiet av en 26 år gammel mann som hevder han fant den i ørkenen utenfor Las Vegas. Mannen har blitt forhørt en rekke ganger av politiet, men har foreløpig ikke klart å tilføre ny informasjon til etterforskningen.

Ifølge 26-åringen Darren Tuck, fant han videoen for mer enn fem måneder siden. Politiet fester ikke overdreven lit til denne forklaringen, fordi det er ingenting som tyder på at videoen har ligget ute over lengre tid.

Etterforskerne tror filmen er nyere enn to år gammel, men de er så langt ikke i stand til å tidfeste nøyaktig når de grusomme opptakene er gjort.

Selv om politiet ikke fester lit til alt i Tucks forklaring har han blitt sluppet fri uten å betale kausjon. Han risikerer uansett livstid i fengsel for å ha vært i besittelse av filmen.

Ifølge amerikanske medier drives det nå en intensiv etterforskning der politiet tar i bruk alle midler for å komme i kontakt med den yngste jenta i filmen.

De har gode bilder av overgriperen, og håper at publiseringen av bilder av både ham og den unge jenta skal hjelpe til å sette dem på sporet.

Personvernpolicy