Kvitnes topper VG-lista

Kvitnes topper VG-lista
Kvitnes topper VG-lista

- Det er som å ha vunnet i lotto, sier en glad artist.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Foto:
www.henningkvitnes.no

Etter 30 år som artist topper nå Henning Kvitnes VG-lista for første gang, med 20 000 solgte kopier av den nye platen «Stemmer i gresset» på en uke.

- Det føles veldig godt. Dette har vært et fjernt mål for meg i 30 år. Jeg har sagt at jeg ikke skulle gi meg før jeg hadde oppnådd det og tar det som en ren personlig seier. Dette er et resultat av mange års hard jobbing, sier han til ABC Nyheter.

Kvitnes forklarer at han får mange tilbakemeldinger fra folk som har kjøpt den nye plata hans.

- Jeg er så dum eller kanskje så smart at jeg ikke har hemmelig nummer og derfor får jeg mye sms og mail. Jeg tror folk har glede av tekstene mine og at de oppfatter dem som jordnære og poetiske og at jeg kommuniserer oppriktig på et personlig plan.

Kvitnes fikk nyheten om at han ligger på listetoppen i går.

- Det er som om jeg har tippet lotto i 30 år og endelig gikk kupongen inn, sier han.

Personvernpolicy