– Ikke omvalg i Drammen

Det blir ikke omvalg i Drammen, selv om representanter fra SV og Frp i Drammen krever det.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det blir ikke omvalg i Drammen, slår ordfører Tore Opdal Hansen (H) fast. Foto: Lise Åserud / SCANPIXDet blir ikke omvalg i Drammen, slår ordfører Tore Opdal Hansen (H) fast. Foto: Lise Åserud / SCANPIX

Det blir ikke omvalg i Drammen, selv om representanter fra SV og Frp i Drammen krever det. Det .

Ifølge ordføreren skal det veldig mye til før det blir aktuelt å holde omvalg i Drammen etter stemmejukset i byen.

- Valgresultatet i Drammen var veldig klart. Selv om man skulle forkaste samtlige 364 stemmesedler med kumuleringer for Yousuf Gilani, ville det ikke ha noen betydning for mandatfordelingen i bystyret, sier han til Aftenposten.

Valgstyret i Drammen kommer sammen til ekstraordinært møte mandag. Politiet har bekreftet at stemmer er kjøpt for femtilapper i rusmiljøet. Sammen med femtilappen fulgte Ap-stemmesedler der det på forhånd var gitt ekstrakryss for Gilani.

- Vi har alle latt oss sjokkere av dette. Saken er alvorlig. Men omfanget ser heldigvis ut til å være begrenset, sier ordføreren. (©NTB)

Personvernpolicy