Jackie Leven inntar Norge.

Jackie Leven reiser Norge rundt.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

At den tidligere Doll by Doll'ern Jackie Leven liker Norge er hevet over en hver tvil. I går åpnet Leven, som tidligere i år slapp det kritikerroste albumet, «Oh What A Blow That Phantom Dealt Me!», Norges-turneen sin på Madam Felle i Bergen. På konsertlista er det plottet inn hele 14 datoer rundt omkring det ganske land. Allerede i kveld spiller Leven på Pikant i Førde. Turneen avsluttes den 7.oktober på Mono i Oslo.

Jackie Leven var frontfigur i et av 70-og 80-tallets store kultband, Doll by Doll. Bandet lagde fire album som for kort tid siden også ble tilgjengelige på CD. Levens solokarriere har resultert i en mengde album som for det meste har mottatt meget gode tilbakemeldinger fra musikkpressen verden over. For uinnvidde anbefales «The Argyll Cycle», «Night Lilies», «Defending Ancient Springs» og «Oh What A Blow That Phantom Dealt Me!».

Jackie Leven slipper i slutten av oktober to album under pseudonymene Jackie Balfour og Sir Vincent Lone.

Ønsker du å få innblikk i Jackie Levens univers, les her

Se og hør Jackie Leven her

Den komplette konsertlista er som følger:

19.09 Bergen, Madam Felle
20.09 Førde, Pikant
21.09 Bremanger, Bremanger Kino
23.09 Tromsø, Kaos
26.09 Kabelvåg, Præstengbrygga
27.09 Bodø, Public
28.09 Fosen, Stokkøya
29.09 Røros, Vertshuset
30.09 Trondheim, Credo
03.10 Oslo, Kampen Bistro
04.10 Drammen, Buddy
05.10 Stavanger, Cementen
06.10 Skien, Lundetangen Pub
07.10 Oslo, Café Mono

Personvernpolicy