Fotballjentene flykter fra tyfon

Fotballjentene flykter fra tyfon
Fotballjentene flykter fra tyfon

De norske fotballjentene flykter sammen med flere hundre tusen kinesere bort fra tyfonen Wipha. – Vi er ikke redde, men vi reiser tilbake til Hangzhou, sier Ragnhild Gulbrandsen til ABC Nyheter.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Flyttes

Ragnhild Gulbrandsen og resten av de norske jentene må flytte fra Shanghai og tilbake til Hangzhou for å unngå herjingene fra tyfonen Wipha.

Foto: Scanpix

De norske fotballjentene begynte litt over klokka 13 i ettermiddag på reisen som skal ta dem bort fra Shanghai og tyfonen Wipha sine herjinger.

- Vi setter oss på bussen nå, og så skal vi kjøre tog i VIP-kupe til Hangzhou, forteller Ragnhild Gulbrandsen til ABC Nyheter.

- Er dere redde?

- Nei da, vi er ikke det, forsikrer Norges beste spiller så langt i årets VM i Kina.

Kraftig uvær

Uværet Wipha forventes å treffe Shanghai i kveld med vindstyrke på opp mot 220 kilometer i timen, og flere hundretusen mennesker er evakuert, i følge nyhetsbyrået AP.

VM-arrangørene i Kina tar ingen sjanser, og flytter derfor Norges VM-kamp mot Ghana fra Shanghai til Hangzhou og fra onsdag til torsdag.

- Spiller ingen rolle for oss, antagelig blir et en koselig togtur og vi er jo kjent i Hangzhou - det var jo der vi bodde før og under de to første kampene, forteller Ragnhild Gulbrandsen.

- Så, det betyr ikke noe for kampen?

- Nei, det gjør det ikke. Det blir selvfølgelig en dags mindre hvile før kvartfinalen, men det får vi tåle. Nå skal vi konsentrere oss om å vinne kampen, gjerne med mange mål, avslutter Norges superspiss.

Personvernpolicy