- Chelsea skal ikke tape en kamp som dette

- Chelsea skal ikke tape en kamp som dette
- Chelsea skal ikke tape en kamp som dette

Bjørn Lyngen i RBKs supportergruppe Kjernen tror ikke skader på to-tre Chelsea-spiller svekker laget nevneverdig. - De skal uansett ikke tape hjemme mot oss, sier han til ABC Nyheter.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Manndomsprøve
Trener Knut Tørum under Rosenborg-treningen i London. I kveld møter de Chelsea i høstens første Champions League-kamp. Det kan bli en tøff oppgave for trønderne og supporterne til Rosenborg er realistiske før kveldens kamp. Chelse skal ikke tape en kamp som dette, men undere har skjedd før, sier Kjernen til ABC Nyheter.

I kveld åpner høstens Champions League-eventyr for Rosenborg Ballklubb. Oppgaven i første kamp kunne knapt vært tøffere for Knut Tørums menn.

Klokken 20.45 i kveld skal 11 hvitekledde «trøndere» opp mot verdensstjerner som Peter Cech, Michael Essien og Andrei Sjevtsjenko.

Bjørn Lyngen i Kjernen, RBKs supportergruppe, har ikke altfor stor tro på poeng.

- Nei, en må vel være såpass realistisk at dersom vi kommer hjem fra London med poeng så skal vi være sjeleglad, sier Lyngen til ABC Nyheter.

Før kampen har Chelsea-manager Jose Mourinho uttrykt bekymring for at to av lagets mest senrale spillere, Didier Drogba og Frank Lampard, ikke bli å se på banen.

Det tror Lyngen har liten betydning for engelskmennene.

- Nei, de har jo to-tre spillere på hver plass så om Drogba eller Lampard ikke spiller utgjør ikke en veldig stor forskjell. En erstatter for Lampard kunne vært Ballack, men han er også skadet. Løsningen blir vel å dytte Essien opp på midten. Han er en strålende spiller. Men summa sumarum kan vi vel i beste fall håpe på uavgjort. Chelsea skal ikke tape en kamp som dette, men undere har skjedd tidligere, fortsetter den ivrige Rosenborg-supporteren.

Lyngen mener Rosenborg likevel ikke er helt sjanseløse i kveldens kamp, men det kommer til å bli steintøft.

- Toppnivået vårt er ganske bra så det jo absolutt en sjanse, men da må gutta vise vilje og tæl. Jeg tror det ligger mye på det mentale foran en slik kamp som i kveld. De vet at de kan, de har vist det tidligere, men det er bare det å ta det fram i kampen i kveld.

Lyngen har ikke muligheten til å overvære oppgjøret i London, men han kommer til å følge med via TV-skjermen hjemme i Trondheim.

- Det er med skrekkblandet fryd en RBK-supporter går til en kamp som dette. Vi kan klare å kapre ett poeng, men da må det meste gå veien, sier Lyngen avslutningsvis.

Personvernpolicy