Soulgiganter live i Oslo

Unike liveopptak av The Stax/Volt Revue på DVD.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

7.april 1967 var The Stax/Volt Revue i Oslo. Til stede var NRK med kameraer og opptaksutsyr. Nå kommer innspillingene endelig på DVD. «The Stax/ Volt Revue live in Norway» hevdes å være det mest komplette TV-opptaket av den legendariske soul-truppen fra Memphis.

DVDen er 75 minutter lang og inneholder fem sanger med Otis Redding. I tillegg Sam & Dave, Arthur Conley, Eddie Floyd, The Mar-Keys og Booker T. and the M.G.'s. Totalt 18 sanger.

DVDen har eget kommentarspor og inneholder også egne intervjuer med blant andre gitaristen Steve Cropper, Sam Moore (Sam & Dave) og Jim Stewart, Stax' ene grunnlegger. Utgivelsen kommer også med en 24 siders booklet med essays og bilder. Amerikansk utgivelsesdato er 2 .oktober.

Nyheten er tidligere publisert på Rootsy.nu

Personvernpolicy