55 utlendinger blant de omkomne i Thailand

55 utlendinger blant de omkomne i Thailand
55 utlendinger blant de omkomne i Thailand

Det var 55 utenlandske statsborgere blant de 88 som omkom i flyulykken i Phuket i Thailand søndag, opplyser det thailandske flyselskapet One-Two-Go.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Foto: Reuters/Stringer/Scanpix
88 mennesker er bekreftet omkommet etter flyulykken i Phuket i Thailand søndag.

Bangkok (NTB-AFP): Ingenting tyder på at det var norske statsborgere om bord i flyet som krasjlandet og tok fyr på flyplassen i det populære ferieparadiset, men to svenske statsborgere er meldt savnet.

- De siste tallene jeg har mottatt viser at 88 er døde. Av disse er det 55 utlendinger. 42 mennesker overlevde, opplyste presidenten i det thailandske flyselskapet One-Two-Go, Udom Tantiprasongchai, mandag morgen.

Den norske ambassaden i Bangkok gikk søndag gjennom passasjerlisten til ulykkesflyet og konstaterte at den ikke inneholdt navn på norske statsborgere.

- Vi har sjekket ut alle navn som kan høres norske ut, men ingen av dem har kommet opp. Vi har også sjekket de andre navnene, og vi har ikke funnet noen som er norske, opplyste ambassadør Merete Fjeld Brattested til NTB.

Årsaken til ulykken er ikke fastslått med sikkerhet, men øyenvitner fortalte om kraftig regnvær, sterk vind og dårlig sikt på flyplassen. (©NTB)

Personvernpolicy