Ap i Bergen frir til Høyre

Ap i Bergen frir til Høyre
Ap i Bergen frir til Høyre

Arbeiderpartiet i Bergen er villig til å snakke med det sittende byrådet og Monica Mæland om et samarbeid.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bergen (NTB): - Vi har strukket hånden ut for et samarbeid med KrF og Venstre. Hvis det kommer en forespørsel, er vi villig til å snakke med det sittende byrådet, sier Terje Ohnstad, byrådslederkandidat for partiet til NRK. I byrådet sitter i dag Høyre som det største partiet.

Ap i Bergen dannet før valget en koalisjon med SV, RV og Sp. Til sammen fikk de tre partiene 26 mandater, mens Frp og Høyre fikk 32. Venstre og KrF sitter med åtte mandater på vippen mellom de to blokkene.

Det pågår nå drøftinger mellom de tre byrådspartiene, men det er ventet at også Frp vil bli trukket inn. Møtevirksomheten om makten i Bergen fortsatte onsdag. (©NTB)

Personvernpolicy