Ingen mistenkte etter angivelig gruppevoldtekt

Politiet står uten mistenkte etter at en kvinne skal ha blitt utsatt for en gruppevoldtekt på et utested på Jessheim i Akershus i helgen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jessheim (NTB): Den 25 år gamle kvinnen har forklart at tre menn dro henne inn på toalettet og voldtok henne. Overgrepet skal ha skjedd på utestedet Hydranten en gang mellom klokken 1 og 3 natt til lørdag, skriver Romerikes Blad.

- Vi vet ikke hvem de tre mennene er, og har ingen mistenkte foreløpig, sier politiførstebetjent Lars Nideng ved Ullensaker lensmannskontor til NTB.

Politiet har et dårlig signalement av de tre mennene. Det er også få tekniske spor å gå etter, ifølge Nideng.

- Kvinnen ble brakt til Akershus universitetssykehus for undersøkelse. Vi har også sikret oss klærne hennes, som er rutine i slike saker, sier han.

Kvinnen skal foreløpig ikke ha vært i stand til å gi mer enn en vag beskrivelse av gjerningsmennene, som skal ha vært mørke i huden.

- Vi håper å kunne snakke mer med henne, slik at vi kanskje får et bedre bilde, sier Nideng.

Politiet håper dessuten at avhør av ansatte og gjester ved utestedet og eventuelt andre vitner vil gi dem spor å gå etter i etterforskningen. Flere er allerede avhørt i løpet av helgen.

- Vi vil avhøre dem som jobbet på utestedet og folk hun kan ha møtt for å undersøke om de kan ha sett eller hørt noe, sier politiførstebetjenten. (©NTB)

Personvernpolicy