Last ned Blur-demoer gratis!

Demoer fra innspillingen av Blur-albumet «Parklife» er nå lagt ut på nettet for gratis nedlasting.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ga bandet sitt gjennombrudd i 1994Ga bandet sitt gjennombrudd i 1994

Opptakene er tidligere ikke utgitte versjoner av tittellåten «Parklife» og «Girls And Boys», begge topp ti-singler på de britiske listene for Blur da de opprinnelig ble gitt ut i 1994. Albumet «Parklife» ga for øvrig bandet sitt store gjennombrudd både hjemme i England og i Europa samme år.

I Norge skulle det imidlertid ta ytterligere et år før «Country House» skulle bli Blurs første inntreden på de norske singellistene sommeren 1995, mens albumet «13» fra 1999 er første og eneste gang bandet klarte å kapre førsteplassen på VG-listen.

De eksklusive versjonene av «Parklife» og «Girls And Boys» kan lastes ned gratis fra musikknettstedet Dead Flowers.

Tilbake i studio?
Britisk musikkpresse spekulerer for tiden ellers om at medlemmene i Blur snart kommer til samles i studio for å påbegynne innspillingen av et nytt album. Trommeslager Dave Rowntree uttalte tidligere i år til musikkavisen NME at gruppens originalbesetning, med gitarist Graham Coxon tilbake på laget, har planer om å samles i studio i løpet av denne høsten.

Personvernpolicy