Ny utgave av «Help!» underveis

En ny og oppgradert utgave av filmen «Help!», med The Beatles i hovedrollene, lanseres på DVD i slutten av oktober.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Help!Help!

The Beatles' filmklassiker «Help!» fra 1965 kommer i ny og oppdatert utgave på DVD neste måned. Disk én inneholder filmen i digitalt remastret utgave med oppdatert 5.1-lyd, mens den andre disken inneholder en time med ekstramateriale. Blant annet en 30 minutter lang dokumentar om innspillingen av «Help!» med regissør Richard Lester bak spakene og som følger The Beatles-medlemmene under opptakene.

Kommer i to utgaver
Når «Help!» lanseres på DVD 29. oktober, vil den foreligge i to forskjellige utgaver. En ordinær (som nevnt over), og en såkalt deluxe-utgave som ellers inneholder en reproduksjon av Lesters originale script og en eksklusiv bok på 60 sider.

Begge utgavene kommer med et fyldig omslag hvor både regissør Richard Lester og Martin Scorsese uttaler seg om den originale produksjonen og arbeidet med oppdateringen.

Personvernpolicy