Det nye Wham!?

Det nye Wham!?
Det nye Wham!?

Kings Of Leon avslører at de skal i gang med nytt album så snart som mulig, og at de håper resultatet vil låte som et Wham!-album.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fått smaken på suksessFått smaken på suksess

Kings Of Leon håper å kunne ta fatt på arbeidet med oppfølgeren til årets utgivelse «Because Of The Times» så raskt som mulig. Gitarist Caleb Followill uttaler i dag til NME at han er overveldet over følelsen det å toppe listene har gitt ham:

- Fordi det er så ekstatisk å være nummer én på listene mener jeg sangene vi holder på å skrive nå har noe ved seg som kan gi oss flere hits. Dette er en lidenskap som jeg tror vil fortsette. Den nye platen kommer til å låte som et Wham!-album, avslører han.

I studio til valentinsdagen
Han legger til at han satser på at bandet får anledning til å gå i studio tidlig på nyåret:
- Turneen vår avsluttes 13. januar, mens jeg har bursdag dagen etter. Forhåpentligvis vil vi være på plass i studio til valentinsdagen (som er 14. februar, red.anm.) for å påbegynne arbeidet med neste plate, håper han på vegne av bandet.

Foruten Caleb består Kings Of Leon av hans to brødre Nathan og Jared, samt deres fetter Matthew, alle med etternavn Followill.

- Vi vil smi mens jernet er varmt og skriver noen virkelig bra låter for tiden, mener han videre.

Førsteplass i Irland
Caleb Followill avslørte nylig overfor den alternative musikkradiostasjonen XFM at suksessen kom overraskende på Kings Of Leon.
- Vi hadde nettopp en nummer én på de irske listene, noe vi aldri har vært noen steder før, så vi kan ikke gi opp nå, sa han til stasjonen.

Personvernpolicy