Her spiser de penis

Lyst på en fritert geitepenis? Da bør du ta en tur på Beijings berømte penisrestaurant.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

På den fasjonable restauranten Guolizhuang er det mulig å få en Yakokse-penis til hovedrett. (Foto: Scanpix)På den fasjonable restauranten Guolizhuang er det mulig å få en Yakokse-penis til hovedrett. (Foto: Scanpix)

Den kinesiske restauranten Guolizhuang har en veldig spesiell delikatesse på menyen. Den spesialiserer seg på å servere peniser fra alle mulige slags dyr.

Ifølge mannen bak menyen, Mr. Guo, skal de edle delene være bra for helsen. Ikke bare skal de øke mannens sexlyst, men skal også kunne kurere de fleste andre typer lidelser, rapporterer BBC.

Eller skulle det være en veps...?

Nesten som sushi

En servitør BBC har snakket med sier at mange liker å spise penisene rå, akkurat som sushi. Synes du det høres ekkelt ut kan kokken tilberede maten på den måten du selv ønsker.

For nybegynnere blir det anbefalt å prøve seg på en smaksprøve av det restauranten har å tilby. For eksempel kan du få en gryte med seks forskjellige penistyper og fire testikler, kokt sammen med kyllingbuljong.

Vil du være ekstra fin på det kan du bestille kanadisk selpenis. Denne er en av restaurantens spesialiteter, og må bestilles på forhånd. Prisen er på over 2.500 kroner.

Verdens rareste restauranter

Diskré

Bestiller du bord på Guolizhuang vil du få ditt eget, diskré avlukke, siden mange synes det er litt flaut å bli sett knaskende på en hundepenis.

Som regel er det rike forretningsmenn som er gjester på den spesielle restauranten.

Middag i løse luften - se bildene

Personvernpolicy