Kylie er snart i mål med album

Kylie Minogue avslørte i helgen at hun snart er ferdig med sitt første album etter sykdomsforfallet forårsaket av brystkreft for noen år tilbake. 

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Snart plateklarSnart plateklar

Albumet er foreløpig uten tittel, men frontes av en singel som bærer tittelen «2 Hearts». Etter planen skal albumet slippes i løpet av november.

Den australske sangerinnen har fått med seg flere kjente navn på albumet, deriblant Scissor Sisters, Calvin Harris, Groove Armada og Madonnas produsent Stuart Price som alle har bidratt på låtskriversiden. «2 Hearts» har Kylie skrevet sammen med elektropunkeren Kish Mauve. Rundt 40 nye låter er ifølge britisk musikkpresse med i konkurransen om en plass på albumet.

Vanskelig utvelgingsprosess gjenstår
- Vi er nå i sluttfasen av arbeidet med albumet og må gjøre noen vanskelige valg med tanke på hvilke låter som skal være med og hvilke vi vil utelate på albumet, sier Kylie Minogue i en kommentar til Music News.

- Men jeg kan med sikkerhet bekrefte at «2 Hearts» er blant de som er med. Jeg startet arbeidet med denne platen for halvannet år siden og kan nesten ikke tro at vi snart er i mål, avslører hun.

Personvernpolicy