Hells Angels vokser i Norge

Det kriminelle MC-miljøet i Norge vokser. Hells Angels fikk sin syvende avdeling i Norge denne helgen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hells Angels fikk sin syvende avdeling i Norge denne helgen. (Illustrasjonsfoto: Scanpix)Hells Angels fikk sin syvende avdeling i Norge denne helgen. (Illustrasjonsfoto: Scanpix)

Drammen (NTB): Ifølge Kripos er Hells Angels et kriminelt internasjonalt nettverk med drøyt 250 avdelinger og nær 3.000 medlemmer i mer enn 25 land.

Under en fest i klubbens lokaler i Oslo i helgen ble den tidligere klubben Norsmen den sjuende fullverdige HA-avdelingen. Klubblokalet ligger i Øvre Eiker, men den nye klubben heter Hells Angels MC Drammen, skriver Aftenposten.

Utvidelsen skjer bare et år etter at Hells Angels fikk en ny avdeling i Tromsø.

De rivaliserende kriminelle MC-gjengene Outlaws, Bandidos og Coffin Cheaters er også på fremmarsj, og under paraplyen til de fullverdige MC-avdelingene vokser det fram en rekke supporterklubber, skriver avisen.

Den ferskeste utvidelsen av Hells Angels skjer ganske nøyaktig ti år etter at HA-medlemmer gjennomførte bombeangrepet mot klubbhuset til den rivaliserende MC-gjengen Bandidos i nettopp Drammen. En tilfeldig forbipasserende kvinne omkom. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus