Hells Angels vokser i Norge

Det kriminelle MC-miljøet i Norge vokser. Hells Angels fikk sin syvende avdeling i Norge denne helgen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hells Angels fikk sin syvende avdeling i Norge denne helgen. (Illustrasjonsfoto: Scanpix)Hells Angels fikk sin syvende avdeling i Norge denne helgen. (Illustrasjonsfoto: Scanpix)

Drammen (NTB): Ifølge Kripos er Hells Angels et kriminelt internasjonalt nettverk med drøyt 250 avdelinger og nær 3.000 medlemmer i mer enn 25 land.

Under en fest i klubbens lokaler i Oslo i helgen ble den tidligere klubben Norsmen den sjuende fullverdige HA-avdelingen. Klubblokalet ligger i Øvre Eiker, men den nye klubben heter Hells Angels MC Drammen, skriver Aftenposten.

Utvidelsen skjer bare et år etter at Hells Angels fikk en ny avdeling i Tromsø.

De rivaliserende kriminelle MC-gjengene Outlaws, Bandidos og Coffin Cheaters er også på fremmarsj, og under paraplyen til de fullverdige MC-avdelingene vokser det fram en rekke supporterklubber, skriver avisen.

Den ferskeste utvidelsen av Hells Angels skjer ganske nøyaktig ti år etter at HA-medlemmer gjennomførte bombeangrepet mot klubbhuset til den rivaliserende MC-gjengen Bandidos i nettopp Drammen. En tilfeldig forbipasserende kvinne omkom. (©NTB)

Personvernpolicy