Mange dødsulykker i helgen

Mange dødsulykker i helgen
Mange dødsulykker i helgen

Politiet melder om en svært dødelig inngang til september måned denne helgen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Foto: Scanpix
To personer omkom i en kollisjon mellom en personbil og en lastebil på E18 ved Larvik søndag ettermiddag. Personbilen tok fyr etter sammenstøtet. Foto: Rolf Svendsen / SCANPIX

Til sammen mistet ti personer livet i ulike typer ulykker rundt omkring i landet.

Blodig søndag

Helgen ble preget av en rekke trafikkulykker med dødelig utgang. I Telemark omkom to menn på henholdsvis 29 og 25 år, da bilen de satt i kjørte av veien langs riksvei 41 i Vrådal natt til søndag. De to mennene var hjemmehørende i henholdsvis Eydehavn i Arendal og Vrådal i Telemark.

To personer omkom også i en bilulykke på E18 i Vestfold søndag ettermiddag. En mann og en kvinne mistet livet da personbilen de satt i kolliderte med en lastebil. Personbilen tok fyr etter sammenstøtet og ble på kort tid fullstendig utbrent. Ulykken skjedde på nøyaktig samme sted hvor en kvinne mistet livet etter å ha kollidert med en lastebil for rundt en uke siden.

En 17 år gammel motorsyklist mistet livet i en frontkollisjon ved Årnes i Akershus søndag kveld, og i Tromsø døde en 26 år gammel mann da han kjørte inn i fjellveggen i Tromsøysundtunnelen.

I Hamar omkom en mann i en sykkelulykke natt til søndag. Mannen skal ha ramlet av sykkelen og brukket nakken i fallet.

Fisker omkom
En 17 år gammel fisker omkom i en arbeidsulykke om bord på en tråler i Nordsjøen søndag formiddag.

Årsaken til ulykken er ikke kjent, men 17-åringen befant seg i fryserommet og døde av skader han fikk der, opplyser politiet.

Tråleren befant seg like vest for Statfjord da ulykken skjedde.

I Nordland døde en mann i slutten av 30-årene etter at han ramlet i sjøen ved Sørfinnset i Gildeskål kommune sent lørdag kveld. Mannen var hjemmehørende i området.

I Sør-Odal i Hedmark ble en 71 år gammel mann funnet omkommet ikke langt fra huset sitt lørdag kveld. Mannen var meldt savnet etter at han ikke kom hjem fra en tur samme ettermiddag. Mannen var fra Sander i Sør-Odal.

Flere branner
Helgen ble også preget av flere alvorlige branner. I Tønsberg sentrum ble fem personer skadd, hvorav en av dem alvorlig, etter brann i et bolighus natt til søndag. Tre av beboerne måtte hoppe fra andre etasje og pådro seg bruddskader.

I Nes i Ådal fikk en mann i midten av 30-årene alvorlige brannskader da det begynte å brenne i et bolighus sent lørdag kveld. Trehuset brant helt ned til grunnen. (©NTB)

Personvernpolicy