Verdsmeisterskap i bart- og skjegg

Verdsmeisterskap i bart- og skjegg
Verdsmeisterskap i bart- og skjegg

Sjå tøffe bilder frå årets verdsmeisterskap i bart- og skjegg.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Laurdag 1. september gjekk the World Beard and Moustache Championships, verdsmeisterskapen i bart og skjegg, av stabelen i den britiske badebyen Brighton i Sør-England.

Deltakarane konkurrerer i tre kategoriar: bart, delvis skjegg og fullskjegg.

Klikk på bilda for å sjå dei i full versjon:

Willi Chevalier har reist frå Tyskland for å delta i konkurransen med dette blekksprutskjegget. (Foto: Reuters/Scanpix)Willi Chevalier har reist frå Tyskland for å delta i konkurransen med dette blekksprutskjegget. (Foto: Reuters/Scanpix)

Elegant skjeggvekst. Foto: Reuters/ScanpixElegant skjeggvekst. Foto: Reuters/Scanpix

Artige karar: Ein deltakar kikkar ut mellom to amerikanske flagg. (Foto: Reuters/Scanpix)Artige karar: Ein deltakar kikkar ut mellom to amerikanske flagg. (Foto: Reuters/Scanpix)

Elmar Weiser frå Tyskland konkurrerer i verdsmeisterskapen i bart og skjegg, som blir halden i Brighton i Sør-England. (Foto: AP/Scanpix)Elmar Weiser frå Tyskland konkurrerer i verdsmeisterskapen i bart og skjegg, som blir halden i Brighton i Sør-England. (Foto: AP/Scanpix)

Sjå fleire barte- og skjeggbilder hos Sky News.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus