Krever at Frp offentliggjør skatterapport

Krever at Frp offentliggjør skatterapport
Krever at Frp offentliggjør skatterapport

  Presidentskapet i Stortinget krever at nå at Frp offentliggjør hele rapporten fra Oslo ligningskontor.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oslo (NTB): Sammen med stortingspresident Thorbjørn Jagland (Ap) krever Olav Gunnar Ballo, stortingsrepresentant for SV og visepresident i Odelstinget, nå å få lese hele rapporten fra Oslo Ligningskontor slik at presidentskapet får nok kunnskap til å behandle saken.

- Frp må slutte med skyggeboksingen. De fleste skjønner at rapporten som Oslo Ligningskontor har sendt Fremskrittspartiet, ikke er foreløpig, men ferdigbehandlet. Nå må de slutte å si noe annet og heller offentliggjøre innholdet av den, sier Ballo til Dagsavisen.

-2,7 millioner kroner er et betydelig beløp og viser sakens alvor. Nå kjenner vi kun til tallene, men ikke hele innholdet. Presidentskapet trenger hele rapporten slik at vi får sett sammenhengen, sier Ballo.

Ballo peker også på at Frp vil tjene på en offentliggjøring.

- Frp og tidligere partiformann Carl I. Hagen har alltid satt spørsmålstegn til hvordan skattebetalernes penger brukes og krevd innsyn. Da kan de ikke selv få være et unntak fra en slik regel. Det finner jeg lite troverdig, sier Ballo. (©NTB)

Les mer:

FrP vil gjøre opp for seg

Personvernpolicy