- Ikke så store forskjellen på Norge og England

- Ikke så store forskjellen på Norge og England
- Ikke så store forskjellen på Norge og England

Daniel Braaten har flyttet fra Tippeligaen til Premier League, men synes ikke forskjellen er så stor. - Vi er jo bare gladgutter som vil spille fotball alle sammen, ler Braaten.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Overrasket

Tidligere Rosenborg-spiller, Daniel Braaten, sier til ABC Nyheter at forskjellen på England og Norge ikke er så stor som han hadde ventet. Sist helg scoret han sitt første mål i Bolton-drakta da han satt inn 3-0 mot Reading hjemme på Reebok Stadium.

Foto: Scanpix

I sesongens fjerde kamp scoret Bolton-proff Daniel Braaten sitt første Premier League-mål og håper at det skal gi ham mer spilletid.

- Det har jo blitt litt lite tid på banen, og jeg er jo fotballspiller og vil spille mest mulig, sier den relativt nybakte englandsproffen til ABC Nyheter.

25-åringen har kommet til et av de barskeste lagene i Premier League, kjent for kompromissløs og fysisk fotball på banen og klare tilbakemeldinger i garderoben.

- Forskjellen til Norge er ikke så stor. Vi er bare gladgutter som spiller fotball alle sammen, sier Braaten.

- Litt forskjell er det vel?

- Ja da, det er jo det. Nivået på motstanderne er jo et helt annet. Du spiller mot flere av verdens beste fotballspillere.

- Hva gjør det med deg?

- Det gjør meg i hvert fall ikke dårligere, slår Braaten fast.

Sammy er en grei kar

Etter stor suksess i managerstolen i Bolton pakket Sam Allardyce sakene sine og dro til Newcastle før sommeren. Nå er det Liverpool-legenden, og den tidligere Bolton-spilleren, Sammy Lee som styrer skuta.

- Han er en veldig grei kar, men han stiller tøffe krav, innrømmer Braaten.

- Men det har gått litt så som så i sesongstarten?

- Ja da, men han har full kontroll, vi kommer til å bli bedre, sier Braaten, som scoret 3-0-målet da Bolton tok sin første seier for sesongen sist helg mot Reading hjemme på Reebok Stadium.

Jakter på brød

Men det er ikke bare på banen Braaten står foran utfordringer - for det vanskeligste så langt har nemlig vært å få tak i skikkelig mat.

- De kan jo ikke noe om brød her borte. Det er mye hvitt og mye luft, jeg har lett overalt etter skikkelig brød, sier Bolton-proffen.

- Har du funnet noe?

- Ja, nå har jeg faktisk funnet en skikkelig baker, så brød er på plass på frokostbordet nå.

- Du har vært proff i noen uker nå. Hva er målene for den første sesongen?

- Jeg vil spille mest mulig, resten får vi ta etter hvert, avslutter Braaten.

Første mulighet for Braaten til å sikre seg flere minutter i Bolton-drakta er i dagens møte med Everton hjemme på Reebok Stadium.

Personvernpolicy