Nick Lowe til Norge

Nick Lowe besøker Norge i slutten av oktober.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den hvithårede popkongen Nick Lowe besøker i slutten av oktober Oslo, Trondheim og Bergen. Elskere av pop'n'soul har med andre ord noe å glede seg til.

Nick Lowe ga nylig ut albumet «At My Age». Albumet føyer seg fint inn i rekken av glimrende soloalbum fra den britiske popkongen, som «The Impossible Bird», «Dig My Mood» og «The Convincer».

ABC Nyheters anmelder belønnet «At My Age» med 8 av 10 stjerner og skrev blant annet følgende:

«Trettitre minutter fordelt på tolv låter vitner om en Lowe som ikke har glemt treminutters-regelen fra punkdagene, men i år skal selv mor kunne henge med i valsen. Tempoet er ikke høyt, men du verden så kompakt! Ikke et overflødig sekund, kall det gjerne perfekt pop. Eller soul, for den saks skyld. 'At My Age' er selvironisk livsvisdom foran et musikalsk bakteppe av fløyel, eller hva det nå er for en type stoff Sam Cooke, Jim Ford og senest Richard Hawley benyttet».

Lowe var med på å starte plate-labelen Stiff Records og ble en ettertraktet produsent innen punk og new wave. Noe som resulterte i at han produserte gamle helter som The Damned, Elvis Costello, The Pretenders, Graham Parker og Dr. Feelgood. Sammen med Dave Edmunds etablerte han det sagnomsuste livebandet Rockpile. Hans glimrende innsats i det legendariske britiske bandet Brinsley Schwarz må heller ikke glemmes.

Konsertene i Norge:

28.10. Oslo - Gamle Logen

30.10. Trondheim - Dokkhuset

31.10. Bergen - Garage.

Personvernpolicy