Meny

Hund arver 12 millioner dollar

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Testamenterte en formue til hunden mens barnebarna fikk ingenting.

Den 87 år gamle eiendomsmagnaten Leona Helmsley ble et symbol på de grådige 80-årene og fikk tilnavnet «Queen of Mean» etter at hun ble dømt for skattefusk. Foto: Scanpix.Den 87 år gamle eiendomsmagnaten Leona Helmsley ble et symbol på de grådige 80-årene og fikk tilnavnet «Queen of Mean» etter at hun ble dømt for skattefusk. Foto: Scanpix.

New York (NTB-AP): Hunden til den avdøde amerikanske eiendomsmagnaten Leona Helmsley kan fortsette sitt luksusliv og begraves i et mausoleum, mens to av barnebarna ikke arver en cent.

Helmsley, som døde tidligere denne måneden, testamenterte 12 millioner dollar til sin hund Trouble, og flere millioner til broren Alvin Rosenthal, som ble oppnevnt til å passe bikkja.

Hunden skal også begraves ved siden av henne i mausoleet der hun er stedt til hvile.

To av de fire barna til hennes avdøde sønn arver 10 millioner dollar hver, men mister halvparten av dette om de ikke besøker farens grav to ganger i året.

Men de to siste barnebarna arver ingenting, «av grunner som de selv kjenner», som det heter i testamentet som ble offentliggjort tirsdag.

Ifølge testamentet satte hun til side 3 millioner dollar til vedlikehold av mausoleet, og hun ga 100.000 dollar til sjåføren sin.

Hele resten av milliardformuen og salgsinntektene fra alt hun eide, går til et fond i hennes og hennes avdøde manns navn.

Leona Helmsley ble et symbol på de grådige 80-årene og fikk tilnavnet «Queen of Mean» etter at hun ble dømt for skattefusk. Hun er berømt for å ha sagt at bare små mennesker betaler skatt. (©NTB)

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus